Barbecue

Elk jaar wordt in juni het trainingsseizoen waardig (alhoewel...) afgesloten met de Thalassa barbecue. Deze gaat door in Wemeldinge (NL), onze favoriete duikstek en verzamelplaats aan de Oosterschelde.

De dag begint met een clubduik in de Oosterschelde. We zijn tenslotte nog altijd een duikschool. Ruim 40 tot 50 duikers vinden hun weg naar de zee, en worden vakkundig ingedeeld in buddy-paren. Het is ook de ideale gelegenheid voor wie het wenst om nog een proef af te leggen vooraleer de zomerperiode van start gaat.

Na de duik ontsnappen onze nieuwelingen niet aan de verplichte doop door koning Neptunus. Op een ludieke manier worden een paar spelletjes gespeeld, die meestal in zee eindigen (om af te spoelen...)

Daarna is het barbecuen! Dat het moge smaken blijkt uit de talrijke aanwezigen waarop we elk jaar mogen rekenen. Ook bevriende clubs komen graag proeven van al dat lekkers. Na de barbecue wordt er tot in de late uurtjes gefeest. En de bar? Wel, die draait ondertussen ook op volle toeren....of wat dacht je?