Clubduik Duiktank Zwevegem
Briefing Clubduik Oosterschelde
Harlekijnslakje in de Oosterschelde
Langoestine in de Middelandse Zee
Thalassa Training op Donderdag
Thalassa na de training
Jaarlijkse clubreis van Thalassa
Clubduik Duiktank Zwevegem
Briefing Clubduik Oosterschelde
Harlekijnslakje in de Oosterschelde
Langoest
Thalassa Training op Donderdag
Thalassa na de training
Jaarlijkse clubreis van Thalassa
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 

Aanspreekpunt integriteit (API)

Als club vinden wij het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. We willen een omgeving creëren waar ruimte is voor zelfontplooiing en iedereen zich veilig voelt. Plezier staat centraal in onze club en wij geloven dat dit hand in hand kan gaan met respectvol gedrag waarbij de grenzen van anderen aanvaard worden.

Wat voor de één OK aanvoelt is niet altijd zo voor de ander. Niet iedereen kan op ieder moment zijn/haar/hun grens aan te geven. Wij vinden het belangrijk om die grens bespreekbaar te maken en ervoor te zorgen dat deze grens wordt gerespecteerd. Als club willen wij groeien, ook in respect naar iedereen toe.

Mocht je, rechtstreeks of onrechtstreeks, betrokken zijn bij een situatie van grensoverschrijdend gedrag, dan kan je hiervoor terecht bij onze club-API’s. Het API (AanspreekPunt Integriteit – voorheen ‘vertrouwenspersoon’) vormt een laagdrempelig aanspreekpunt, een neutraal persoon binnen de club die geen deel uitmaakt van het bestuur.

Als API luisteren we in de eerste plaats naar jouw verhaal. Op een objectieve manier bekijken we de case en gaan we na of er een dialoog mogelijk is tussen de verschillende partijen en/of er vervolgacties of doorverwijzingen nodig zijn. Belangrijk is dat er steeds in vertrouwen wordt gehandeld. Als API kijken we na welke acties ondernomen kunnen worden en wie wordt betrokken in dit proces.

Merk je ongewenst gedrag, aanrakingen, intieme gesprekken die niet Ok aanvoelen, pesten, fysiek geweld of andere zaken die niet door de beugel kunnen: praat erover, ook als het niet bij jezelf maar bij anderen gebeurt.

Je kan ons bereiken tijdens de clubtraining op donderdagavond, op clubactiviteiten, of via onderstaand e-mailadres.

Club-API:

Martine Willems: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Informatie

Thalassa Diving Gent biedt je de mogelijkheid om, dankzij een professionele opleiding, op een snelle en veilige manier te leren duiken. Al na 6 tot 8 sessies kan je onder begeleiding van onze ervaren instructeurs je eerste duiken beleven.

Zwembadtraining


Donderdag 20:00 – 22:00


Zwembad 't Strop
Stropstraat 31
9000 Gent

Contact


Thalassa Diving Gent 
Henricus Bracqstraat 8
9030 Mariakerke

info@thalassa-diving.be

Rekeningnummer : BE70 9734 0600 2325
Ondernemingsnummer: 423.633.246