Clubactiviteiten

Clubduiken

Clubduiken

Geen duikvereniging zonder clubduiken! Het ganse jaar door worden door en voor onze leden club-uitstappen georganiseerd. Vooral de Oosterschelde, de Noordzee de out van ekeren en onze eigenste Blaarmeersen in Gent behoren tot de meest frequent gekozen duikplaatsen.

Clubreis

Clubreis

Elk jaar organiseert Thalassa een clubreis. De duikstage is de ideale gelegenheid voor beginnende duikers om ervaring op te bouwen, maar ook voor ervaren duikers is het een goede leerschool. De laatste jaren gingen we naar Marseille, L'estartit, Camaret-sur-mer, ...

Overkantweekend

Overkantweekend

Elk voorjaar organiseert Eric & Filip het overkant weekend ... Bedoeling is onze vetrouwde duikplaatsen even links te laten liggen, en met tent en slaapzak richting de overkant van de Oosterschelde te trekken. Om daar enkele duiken te doen.

Barbecueweekend

Barbecueweekend

In juni sluiten we het trainingsjaar af met een bbq-weekend. Dit weekend vindt plaats in Wemeldinge (NL) onze favoriete duikstek en verzamelplaats aan de Oosterschelde.

Steengroeve Weekend

Steengroeve Weekend

2 keer per jaar, als het water van de oosterschelde net geen 5° is organiseert thalassa het steengroeve weekend. Een heel weekend duiken in een oude Waalse steengroeve.

Doopduik weekend

Doopduik weekend

Als beginner heb je de mogelijkheid om op 1 weekend je eerste 4 duiken te doen zodat je snel je 1ste * kan binnenhalen.

Vrijdagavond duiken

Vrijdagavond duiken

Vanaf eind juni zijn er de gekende en wereldberoemde vrijdagavond duiken. Er is niet zo plezant als na een drukke werkweek de gedachten te verzetten met een duikje in de oosterschelde.

Diverse activiteiten

Diverse activiteiten

Elk jaar organiseert Thalassa uitstappen die niet in de hiernaast opgesomde categorien passen, Aquarium boulogne-sur-mer, wandeling verdroncken Land van Saeftinghe, Maritieme training in Rotterdam, ...

Wens je meer info over onze club?